pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 5, 2014 3:01 pm Lees verder →

Eerste tentoonstelling Atelier Collectief MH in Roermond: 3 weekeinden in maart

Roermond – Met als titel ‘Another Spring’ exposeert Atelier Collectief MH (Mien Huijskens) voor de eerste keer gezamenlijk in maart van dit jaar. De titel verwijst niet alleen naar het tijdstip, namelijk rond het begin van de lente, maar vooral ook naar de start van dit collectief.

Onder leiding van beeldend kunstenaar Mien Huijskens uit Horn, zijn zeven amateur-kunstenaars sinds kort actief in Midden-Limburg als schilderscollectief. Op zaterdag 8 maart wordt de officiële aftrap gegeven met een tentoonstelling in ‘t Achterhuis in Roermond.

Mien Huijskens: ‘Al jaren geef ik schilderles aan een grote groep cursisten. Uit deze groep heb ik een aantal ervaren cursisten geselecteerd aan wie ik graag mijn ervaringen als professioneel kunstenaar wil doorgeven. Dat is de reden dat ik met dit collectief ben gestart’.

Deze zeven amateur-kunstenaars hebben in de loop der jaren ieder een eigen stijl ontwikkeld. “Maandelijks komen zij bij elkaar in atelier in Horn om samen te schilderen en ervaringen te delen. Daarbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de ondersteuning die ik hen kan bieden. Binnen dit collectief zoeken zij verbinding als schilder maar zed willen daarnaast ook elkaar inspireren”, aldus Huijskens.

Het thema ‘Another Spring’ is door ieder op eigen wijze geïnterpreteerd. Dit heeft, in kort tijdsbestek, geleid tot een expositie, die een breed publiek zal kunnen aanspreken. Het is een mengeling van zowel abstract als figuratief schildewerk, wat nog niet eerder is tentoongesteld.

De expositie is drie weekenden, op 8, 9, 15, 16, 22 en 23 maart in
‘t Achterhuis, Voorstad St. Jacob 8 in Roermond, telkens op zaterdag en zondag 13.00 – 17.00 uur

Exposanten tijdens deze expositie zijn: Sabine van den Brand (Helden), Sandra Litjens (Melick), Christa Severin (Horn), Almie Willems (Panningen), Joep Heuvelmans (Swalmen), Angelique Schoemakers (Beesel) en Tony Rutten (Roggel)Posted in: roerdalen, roermond