pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 22, 2015 12:05 pm Lees verder →

Eis 2,5 jaar eigenaar gebouw drugslab

Roermond – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dertig maanden onvoorwaardelijke celstraf geëist tegen de eigenaar van een aantal varkensstallen in Ospel.
In februari vorig jaar werd daar een grote amfetaminefabriek aangetroffen.

De politie meldde destijds dat het lab – dat bij een milieu-inspectie aan het licht kwam – twee keer zo groot was als normaal.
Volgens de officier van justitie is het niet mogelijk dat de eigenaar niets wist van het speedlab in zijn stal. Zo klaagde de buurt over een chemische lucht
.
Vlak voordat de loods werd gecontroleerd door een ambtenaar, meldt een getuige dat hij op dat moment drie mannen over het grasveld van het erf zag rennen. Volgens de officier waren zij gewaarschuwd door de eigenaar, maar die ontkent. Verder
trof men een met landbouwplastic afgebakende ruimte aan waar bedden lagen. Dit doet vermoeden dat er in de loods werd geslapen.
In het verleden is de verdachte al vaker in verband gebracht met verdovende middelen.
In 2011 werd in diezelfde loods een hennepplantage aangetroffen en ook in de buurt van het woonhuis van de Ospelnaar zijn meerdere malen wietkwekerijen ontdekt. Ook over deze zaken zegt hij ‘niets mee te maken’ te hebben.
De uitspraak is, wegens de feestdagen, vervroegd naar 1 mei.Posted in: politie, roermond