By juni 9, 2012 3:44 pm Lees verder →

EK 2012 Oranje start met Willems en Vlaar in defensie tegen Denen om 18 uur

Roerdalen – Ron Vlaar en Jetro Willems staan zaterdag in de basis van het Nederlands elftal in het EK-duel met Denemarken.
Willems krijgt de voorkeur boven Stijn Schaars op de linksbackpositie, Vlaar is de vervanger van de geblesseerde Joris Mathijsen.
De opstelling kent geen verrassingen. In het doel staat Maarten Stekelenburg. Naast Willems en Vlaar staan John Heitinga en Gregory van der Wiel in de defensie.
Voor de verdediging staat het blok Mark van Bommel/Nigel de Jong en diepe spits Robin van Persie moet van voeding worden voorzien door Arjen Robben, Wesley Sneijder en Ibrahim Afellay.
Denemarken
Bij Denemarken start Ajacied Christian Eriksen in de basis, evenals Niki Zimling, die vrijdag nog ogenschijnlijk zwaar geblesseerd de training moest afbreke
Ook AZ-speler Simon Poulsen en de voormalige eredivisiespelers Dennis Rommedahl en Michael Krohn-Dehli hebben een basisplaats bij de Denen.
De aftrap in Charkov is om 18.00 uur.
Opstelling Nederland: Stekelenburg; Van der Wiel, Heitinga, Vlaar en Willems; Van Bommel en De Jong; Robben, Sneijder en Afellay; Van Persie.Posted in: roerdalen