pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 8, 2012 4:03 am Lees verder →

EK 2012: Rutte en kroonprins niet naar EK vanwege politieke gevangennneming

Roerdalen – Vanwege de politieke gevangenneming van een oppositieleider in de Oekraïne gaan , naar verluidt bij RTL Nieuws, premier Mark Rutte en kroonprins Willem-Alexander definitief niet naar wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het Europees Kampioenschap in Oekraïne.
De ministerraad besluit vandaag of ook minister Edith Schippers van Sport thuisblijft. Wij voegen er als redactie Roerdal Journaal nu al aan toe: het effect zal vele malen groter zijn als de minister ook niet gaat…
De kroonprins en de premier boycotten de wedstrijden vanwege de slechte behandeling van oppositieleider Joelia Timosjenko door de huidige regering.
Zij zit een gevangenisstraf van 7 jaar uit vanwege machtsmisbruik tijdens haar premierschap een aantal jaar geleden. In de gevangenis zou ze zijn mishandeld. Timosjenko heeft altijd volgehouden dat haar veroordeling politiek gemotiveerd is.
Eerder donderdag lieten Britse ministers al weten voorlopig niet naar Oekraïne af te reizen, ook de Franse regering stuurt geen afvaardiging.
Het EK-voetbal gaat vrijdag van start in Polen. Zaterdag speelt het Nederlands elftal in de Oekraïnse stad Charkov zijn eerste wedstrijd tegen Denemarken.Posted in: roerdalen