pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2012 5:00 am Lees verder →

EK 2012: Verdiende zege Duitsland tegen Nederland

Roerdalen – Duitland heeft verdiend tegen Nederland gewonnen.Het Duitse spel oogde als dat van Oranje in zijn beste dagen en die lagen iruim voor dit EK.
De wolken boven Oranje op het EK zijn donkerder geworden.

Ook het tweede duel ging verloren, tegen Duitsland werd het 1-2. Eventuele winst tegen Portugal en een derde Duitse zege bieden nog een kans.

Nederland begon goed met twee lastige kansen voor Robin van Persie, die zijn voet net niet goed tegen de bal kreeg. Tussen beide kansen door belandde een schot van Mesut Özil op de paal.

Oranje leek het duel onder controle te hebben, maar plots liep Mario Gomez zich vrij, hij werd knap bediend door Bastian Schweinsteiger en schoot raak. Nederland oogde daarna machteloos en de Duitsers bleven gevaarlijk. Holger Badstuber kopte nog tegen Maarten Stekelenburg aan, maar Gomez schoot even later wel raak: 2-0.

Oranje richt zich even op
Met Klaas-Jan Huntelaar voor Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart voor Mark van Bommel begon Oranje aan de tweede helft.

Het echter maakte weinig uit. De kansen bleven voor Duitsland, dat met schrikbarend gemak de defensie van Nederland wist te ontregelen.

Voorin kreeg een gelaten ogend Oranje, op wat speldeprikjes na, vrijwel niets voor elkaar. Maar opeens was daar dan toch Van Persie, die met een venijnig schot 2-1 maakte. Met nog een kwartier te gaan was de spirit terug bij Oranje.

Duitsland haad echter kalm het tempo uit de wedstrijd en Nederland maakte al snel weer een nogal machteloze indruk. Een offensief kwam niet van de grond en Duitsland haalde simpel eindstreep.Posted in: roerdalen