pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 13, 2016 8:05 am Lees verder →

EK: Ajacied Milik schiet Polen naar zege tegen hulpeloze Noord Ieren; niet overtuigend Duitsland klopt sterk Oekraïne

Roerdalen – Toch nog een beetje een afgeleid Hollands tintje op het EK met een Ajacied…(nog wel…) Uitblinker Arek Milik heeft Polen zondag de overwinning bezorgd in de eerste poulewedstrijd op het Europees kampioenschap voetbal. De spits van Ajax maakte de enige treffer in het eenzijdige duel met Noord-Ierland (1-0). Na enkele gemiste kansen in de eerste helft, schoot Milik kort na rust raak.

Milik vormde zoals verwacht met vedette Robert Lewandowski van Bayern München het Poolse aanvalsduo. Noord-Ierland kwam er in Nice niet aan te pas. De EK-debutant trok een muur op voor het eigen doel en liet de tegenstander het spel maken. Ook na de tegentreffer kon de ploeg van bondscoach Michael O’Neill geen vuist maken.

In de andere wedstrijd in groep C stonden zondagavond Duitsland en Oekraïne tegenover elkaar. Duitsland won met 2-0, niet al te overtuigend en de Oekraïners kwamen sterk opzetten maar hadden pech bij keeper Neuer, terecht een van de beste keepers van Europa en zelfs de wereld genoemd.Posted in: algemeen, roerdalen