pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 25, 2016 12:27 pm Lees verder →

EK: Belgische coach betreurt kritiek, vooral voor familie…; zondag 21 uur tegen Hongarije

Roerdalen – Net als zijn ploeg moet ook de bondscoach nog groeien in zijn vak en in een eindtoernooi: hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind…België plaatste zich met zes punten uit drie duels redelijk eenvoudig voor de achtste finales op het EK, maar toch kreeg bondscoach Marc Wilmots de afgelopen weken veel kritiek te verduren: hijzelf vindt dat jammer, ook voor de spelers die hun stinkendebest doen maar is vooral geraakt dat zijn familie onder de kritiek lijdt
“Dat is op zich normaal na een nederlaag. Je mag een match analyseren, maar dan moet je me wel zeggen welke tactische fouten ik maak. Er wordt gezwaaid met het woord “tactiek”, maar geef mij dan argumenten. Want die hoor ik niet”, laat Wilmots vrijdag aan Sporza weten.
België verloor zijn openingswedstrijd op het EK met 2-0 tegen Italië. Wilmots zou volgens de media zijn ploeg te behoudend hebben laten spelen. De kritiek raakte hem naar eigen zeggen niet.
“Nee, ik ga door. Maar voor mijn familie is het wel erg”, zegt Wilmots. Bij de RTBF voegt hij er nog aan toe: “Beseffen ze soms wel waarmee ze bezig zijn? Een van mijn kinderen moet een kalmeermiddel nemen.”
“Eén persoon heeft het echt persoonlijk gemaakt, die wil mij afmaken. Maar goed, daar moeten we niet veel aandacht aan geven, het leven gaat voort.”
België neemt het zondag om 21.00 uur in Toulouse op tegen Hongarije. De winnaar stuit in de kwartfinales op Wales of Noord-Ierland.Posted in: algemeen, roerdalen