pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2016 12:52 pm Lees verder →

EK: Kwart-finales: Polen-Portugal donderdag Wales-België vrijdag

Roerdalen – De EK-bal blijft rollen want vanaf donderdag worden de vier kwartfinales gespeeld.

Donderdag 30 juni: Polen tegen Portugal

Deze wedstrijd begint om 21.00 uur in het Stade Vélodrome in Marseille.

Polen bereikte de kwartfinale nadat het tweede werd in de groep achter Duitsland en het Zwitserland versloeg in de achtste finales. Bij Polen zijn Ajax-spits Arek Milik en Bayern München-vedette Robert Lewandowski de grote namen.

Portugal worstelde zich door de groepsfase en trof in de achtste finale Kroatië, dat in de verlenging met 1-0 werd geklopt. Bij Portugal draait het allemaal om één man: Cristiano Ronaldo. Toch waren Nani en Ricardo Quaresma ook belangrijk.

Vrijdag 1 juli: Wales tegen België

Deze wedstrijd begint om 21.00 uur in het Stade Pierre-Mauroy in Lille, vlakbij de Belgische grens.

Wales is één van de verrassingen in de kwartfinale. De ploeg bereikte die door eerste te worden in de groep met onder meer Engeland en vervolgens Noord-Ierland te kloppen in de achtste finale. Wales draait vooral om Gareth Bale, die gedeeld topscorer is van het toernooi.

België kwam stroef op gang, met een verlies in de eerste wedstrijd tegen Italië. Sindsdien loopt het echter soepel bij de Rode Duivels, dat Hongarije in de achtste finales overtuigend versloeg: 0-4. De Belgen hebben veel grote namen in het team, maar Eden Hazard maakte vooral tegen Hongarije de meeste indruk.Posted in: algemeen, roerdalen