pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 5, 2016 6:15 am Lees verder →

EK: Nieuwe job voor opgestapte bondscoach Spanje

Roerdalen –

Vicente del Bosque krijgt een nieuwe functie bij de Spaanse voetbalbond. De 65-jarige trainer maakte donderdag al bekend op te stappen als bondscoach van Spanje.
Zijn vertrek werd maandag bevestigd door de bond. Daarbij werd bekendgemaakt dat Del Bosque een andere rol zal gaan vervullen. Het is nog onbekend wat dat gaat inhouden.

Del Bosque kondigde zijn afscheid aan nadat hij met Spanje verloor van Italië (2-0) in de achtste finales van het EK. Spanje was de titelverdediger op het toernooi in Frankrijk.

Onder leiding van Del Bosque won Spanje in 2010 het WK en twee jaar later ook het EK. In 2014 werd Spanje onder zijn leiding uitgeschakeld in de groepsfase van het WK en het EK liep dit jaar dus ook uit op een teleurstelling.

Del Bosque was al sinds 2008 bondscoach van Spanje. In clubverband had hij eerder Real Madrid en Besiktas onder zijn hoede.

Joaquin Caparros is de beoogde opvolger van Del Bosque. Hij trainde vele clubs in Spanje, waaronder Sevilla, Deportivo La Coruña en Athletic Bilbao.

Door: NU.nlPosted in: algemeen, roerdalen