pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2012 7:25 am Lees verder →

EK : Oranje jaagt journalisten op kosten

Roerdalen – De 60 journalisten en 20 fotografen die, los van de NOS, een accredidatie hebben voor het EK voetbal in Polen en de Oekraïne worden aardig op kosten gejaagd door de organisatie en het Nederlands elftal. De KNVB heeft het Poolse Krakau als thuisbasis gekozen terwijl de eerste drie wedstrijden 1337 kilometer verderop in Charkov (Oekraïne) plaatsvinden. Zo meldt Dolf Rogmans in Villamedia, het vakablad voor journalisten en media.

Dat is 18 uur en 19 minuten enkele reis met de auto. Dus dat wordt vliegen en duur. Marina Witte, die namens de Nederlandse Sportpers (NSP) de accreditaties regelt, heeft ook bemiddeld in het charteren van een vliegtuig. “Dit EK wordt vooral reizen. Van de 80 journalisten volgen er 31 Oranje. Die vliegen nu samen met 12 collega’s van de NOS en nog wat andere mensen heen en weer.

“Mocht oranje de tweede ronde bereiken, dan kan Witte weer in de telefoon klimmen om vervoer te regelen. Afhankelijk of Oranje eerste of tweede in de poule wordt, speelt het daarna in Gdansk (609 km) of Warschau (293 km). Met daarna, voor de optimisten, mogelijk een wedstrijd in Donetsk (1513 kilometer) of Kiev (861) en de finale opnieuw in Kiev.Posted in: roerdalen