pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 5, 2017 3:03 pm Lees verder →

Elke dag actuele interviews uit de Giro d’Italia op ad.nl/giro en de app

Roerdalen -Het Algemeen Dagblad meldt haar abonnees: Vergeet de Tour de France, vergeet die saaaaaaaaaie optocht achter de robots van Team Sky. Als er dit jaar één grote ronde interessant is, dan is het de Giro d’Italia. Omdat de bergen steiler zijn, omdat de espresso sterker is, omdat de rondemissen mooier zijn – maar vooral omdat de beste 3 Nederlandse klassementsrenners van dit moment – Bauke Mollema, Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk – mikken op een podiumplaats.

De renners hebben een tandje bijgeschakeld, en dus doen wij, het AD, dat ook. De komende weken zult u de Giro uitgebreid terugvinden in de krant. Maar we gaan iets extra’s doen. Iets anders ook. De afgelopen jaren moesten Nederlandse sportliefhebbers vaak tot de volgende dag wachten voor reacties en analyses vanuit Italië, maar dit jaar niet meer. We trekken naar de Giro met een cameraploeg. Na afloop van de etappes zullen we live vanuit Italië de koers analyseren en bespreken met de hoofdrolspelers van die dag, in samenwerking met Eurosport. Met reacties van renners en ploegleiders, direct na afloop, en met tal van andere gasten. De naam van de show: In Het Wiel. Verder zullen we iedere dag de etappes rond lunchtijd voorbeschouwen en zullen we mini-reportages maken over allerlei onderwerpen.

Alle filmpjes, verslagen en liveshows zullen te vinden zijn op ad.nl/giro en in de nieuwsapp (Android, iPhone). We zien u daar de komende maand graag!