porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 21, 2015 8:51 am Lees verder →

En weer sprokkelt Max Verstappen 4 punten ….

Roerdalen – Max Verstappen eindigde zondag in de Grand Prix van Singapore zeer verrassend op de achtste plaats.

De jonge coureur zat in een kansloze positie nadat zijn bolide van Toro Rosso bij de start bleef stilstaan. Vanuit de pitsstraat begon hij vervolgens met een ronde achterstand aan een inhaalrace. Dankzij enkele incidenten, waarbij de safetycar in actie moest komen, vond hij de aansluiting en in het tweede deel van de wedstrijd rukte hij met een aantal fraaie inhaalacties op naar voren.

Verstappen joeg in de slotfase op plek zeven, maar de Mexicaan Sergio Perez (Force India) kreeg hij niet te pakken En hij kreeg twee ronden voor het einde een bevel van de teamleiding om zijn ploeggenoot Carlos Sainz te laten passeren, maar de Jonge coureur negeerde die ‘stalorder’. Sebastiaan Vettel heeft zondag de Grand Prix van Singapore op zijn naam geschreven. De Duitse viervoudig wereldkampioen boekte in zijn Ferrari de 42e Formule 1-zege in zijn loopban. Hij domineerde van start tot finish in de tumultueuze race op het stratencircuit van Marina Bay, waar halverwege plotseling een toeschouwer even op het circuit liep en voor paniek zorgde. Max Verstappen eindigde verrassend op de achtste plaats.
Verstappen joeg in de slotfase op plek zeven, maar de Mexicaan Sergio Perez (Force India) kreeg hij niet te pakken. Het zeventienjarige supertalent kreeg twee ronden voor het einde een bevel van de teamleiding om zijn ploeggenoot Carlos Sainz te laten passeren, maar de Nederlander negeerde die ‘stalorder’.

Kampioenschapsleider Lewis Hamilton scoorde geen punten. De Brit staakte na 34 ronden met een haperende Mercedes de strijd. Het was zijn eerste uitvalbeurt van dit seizoen en ook de eerste race waarin hij zonder punten bleef.

De top drie bleef ondanks de tumultueuze gebeurtenissen gedurende de hele race ongewijzigd. Achter Vettel reed de Australiër Daniel Ricciardo in zijn Red Bull naar de tweede plaats en eindigde de Fin Kimi Räikkönen van Ferrari als derde.Posted in: roerdalen