pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 23, 2011 9:02 am Lees verder →

Enquete Synovate weerspreekt enquete De Hond totaal: CDA winst en PVV verlies; bij de Hond juist andersom…

Roerdalen – Meldden media gisteren dat de maandelijkse peiling van enquetebureau Maurice de Hond er een record-verlies voor het CDA (-7) zou zijn en een flinke winst (plus 3) van de PVV voorspelde ten opzichte van het huidige zetel-aantal in de Tweede Kamer, de concurrerende Politieke Baromter -Synovate-enqueteurs komen met heel andere cijfers vorige week.

In de week waar de economische malaise in Griekenland het nieuws beheerste, steeg volgens de Politieke Baromter het CDA eindelijk weer in de peilingen. Voor de PVV van Geert Wilders was er juist zetelverlies.
Het j CDA zou in de de Politieke Barometer van bureau Synovate een beetje opkrabbelen na de forse dalingen sinds de verkiezingen in juni 2010. De partij van Maxime Verhagen zou daarbij uitkomen op zeventien zetels, twee meer dan twee weken geleden.

De PVV van Geert Wilders daalde volgens de Politieke Barometer Synovate juist twee zetels, naar 23, het laagste aantal sinds de verkiezingen en één minder dan de partij nu heeft.

De VVD zou constant blijven bij Synovate en in de barometer staan op 35 zetels, terwijl de PvdA er een bij zou krijgen en van 26 naar 27 gaan. Bij de opiniepeiling van de Hond zou de VVD twee zetelks verliezen

Het CDA zakt in de jongste en recentste opiniepeiling van Maurice de Hond dramatisch: ten opzichte van de vorige meting een maand geleden weer een zetel minder, naar nu dertien zetels. Dat zijn er liefst acht zetels minder dan thans in de Tweede Kamer.De PVV van Geert Wilders zou volgens deze enquete vijf zetels inlopen op de VVD. De gedoogpartij stijgt drie zetels en de grootste regeringspartij VVD daalt er liefst twee.
Heeft het allemaal te maken met het Griekenland-effect en de botsing daarover tussen PVV en VVD? Het is de vraag…

Volgens deze peiling van De Hond komt de PVV thans virtueel uit op 26 zetels en de VVD op 32, een verschil van zes zetels. Bij de vorige peiling een maand geleden was er nog een verschil van vijftien zetels.
Het CDA komt met dertien zetels nu op het laagste niveau uit dat ooit is gemeten. Volgens die De Hond-meting zou het CDA daarmee de zesde partij van Nederland zijn,..
De coalitie van VVD en CDA met gedoogpartij PVV komt ook niet geweldig uit, aldus De Hond-peiling: samen 71 zetels, vijf minder dan ze nu heeft in de Kamer.Posted in: roerdalen