pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 21, 2018 11:11 am Lees verder →

Eredivisie 2018-19: Sparta eruit en Emmen erin: Drentse primeur

Roerdalen – Een geweldige verrassing en tevens Drentse primeur: Emmen volgend seizoen in eredivisie ten koste van Sparta Rotterdam.
Sparta is zondag gedegradeerd naar de Jupiler League. De Rotterdammers verloren de return van de finale van de play-offs op Het Kasteel met 1-3 van FC Emmen, dat de eerste Drentse club ooit wordt in de Eredivisie.
Sparta kwam in de 28e minuut nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Stijn Spierings, maar FC Emmen trok alsnog aan het langste eind dankzij treffers van Michael Chacon, Anco Jansen en Cas Peters.

Het is voor Sparta de derde degradatie uit de Eredivisie, nadat dat het eerder gebeurde in 2002 en 2010.

Met de nieuwe domper komt er ook een teleurstellend einde aan het dienstverband van Advocaat bij Sparta. De 70-jarige Hagenaar en oud-bondscoach van het Nederlands elftal nam na de winterstop het stokje over van de ontslagen Alex Pastoor. Na de zomer is Henk Fraser de eindverantwoordelijke op Het Kasteel.

Voor FC Emmen is Eredivisievoetbal een primeur. De roodwitten traden in 1985 toe tot het betaalde voetbal en speelden sindsdien altijd op het tweede niveau.Posted in: algemeen, roerdalen