pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 11, 2017 8:02 am Lees verder →

Examens: Nederlands veel te veel en te olang..

Roerdalen – Er waren gisteren twee examens: Nederlands voor het vwo en scheikunde voor havo. Het LAKS kreeg ruim 24.000 klachten binnen over de Nederlands toets. De teller bij het examen scheikunde stond om 22.30 op bijna 4000.
Vwo-leerling Marrit van het Bogerman uit Sneek begrijpt de commotie over de Nederlandse toets goed. “Het examen was veel te lang. Iedereen om mij heen zat in tijdnood. Ik had nog een uur en moest toen nog twee teksten.”

Volgens vwo’er Rosanna zaten er dit jaar ook veel meer open vragen in het examen. “Er waren negen meerkeuzevragen en 30 open. Bij iedere open vraag stond een maximum aantal woorden. Soms waren dat er 30, soms 70 woorden. Je was dus de helft van je examen aan het tellen.”
Ook over het gebruik van moeilijke woorden was veel te doen. Vooral de frase ‘apocalyptisch geschreeuw’ uit de examentekst kon rekenen op de nodige spot.
Ook op YouTube is er kritiek op het examen. Vloggers vertellen hoe ze de eerste ‘dramatische’ examendag hebben beleefd. Sommigen vonden het meevallen, maar de meesten zijn ontevreden.

Toch moeten de examenscholieren, afgezien van de vmbo’ers ook vandaag weer aan de bak. Dan hebben de vwo’ers management en organisatie of kunst. De havo’ers: Nederlands.Posted in: algemeen, roerdalen, video