pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 20, 2014 3:29 pm Lees verder →

EXCLUSIEF: Voetbal: Gaat Messi Barcelona verlaten en naar Engeland?

Roerdalen – Er gaan al enkele dagen geruchten en die hebben toch ergens een bron, maar nu volgens ze van alle kanten: gaat de beste Barcelona-speler Lionel Messi de Spaanse club verlaten en naar Engeland?
Feit: Messi zei afgelopen week dat het niet zeker is dat hij zijn hele leven in Barcelona blijft en zijn vader zei gisteren nog:. Als Barcelona bereid is om tot verkoop over te gaan, gaat vader en zaakwaarnemer Jorge de aanbiedingen bestuderen, echter “op dit moment denken we er niet eens over na dat het kan gebeuren”, voegde hij daar aan toe.

Voor The Sun was de krantenkop echter vandaag: ‘Prem’s £200m Messi’, kopt de boulevardkrant, doelend op de afkoopsom in het contract van Messi. Onduidelijk is om welke clubs het gaat maar alleen Chelsea, Manchester City en Manchester United zijn financieel in staat om zoveel geld neer te tellen.

Het doorgaans betrouwbare radiostation Cope meldt vandaag dat de leiding van Barcelona de 27-jarige Messi in de zomer van 2016 wil verkopen om een eventuele inzinking voor te zijn. Dat verhaal zou de eerdere uitspraken van Messi ook kunnen verklaren.Posted in: roerdalen