pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 20, 2012 11:03 am Lees verder →

Expositie BeeldenSchakel in Roermond plus workshop

Roermond -Op donderdag 19 april 2012 van 13.00 tot 16.30 uur verzorgen dichteres Jos Rosenboom, beeldend kunstenaar Miryam Schobben en fotograaf René Spee in het Huis voor de Kunsten Limburg een workshop over gedichten schrijven bij foto’s en de vertaling daarvan in verf. Dit gebeurt naar aanleiding van hun expositie BeeldenSchakel die van 8 maart t/m 11 mei in de expositieruimte van het Huis te zien is. Deze expositie is het resultaat van wat begon als een speelse uitdaging voor Jos Rosenboom om woorden, zinnen, dromen en beelden op te delven bij portretten van fotograaf René Spee en wat later een nieuwe inspiratiebron en ander startpunt vormde voor beeldend kunstenaar Miryam Schobben. Zij maakte ei-tempera’s uitgaande van de gedichten zonder de foto’s te hebben gezien.

In de workshop op 19 april lichten zij hun werkwijze toe en gaan deelnemers zelf aan de slag met tekst en beeld.

René Spee zal allereerst zijn visie op straatfotografie toelichten. Vervolgens kiest ieder een foto van hem uit en gaat onder begeleiding van Jos Rosenboom een gedicht of een korte tekst bij deze foto schrijven. Dit vormt vervolgens de inspiratiebron voor het maken van een schilderij in acryl onder begeleiding van Miryam Schobben. Schrijf- en schilderervaring zijn niet vereist om aan de workshop deel te nemen. Wel plezier om in het diepe te springen!

Deelname kost 5 euro. Het maximaal aantal personen is 15. Aanmelden kan via [email protected] of T 0475-399299.Posted in: gedicht, roermond