porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 7, 2012 9:37 pm Lees verder →

F-up Windhoos Montfort: het duurde nog geen minuut..

Montfort – De windhoos die donderdagavond 21 uur Montfort trof duurde nog geen minuut maar beschadigde in Wilhelminastraat en Julianastraat zwaar twee daken van huizen en op een huis viel een boom. Ook elders moesten bomen en struiken het ontgelden – Het De tornado ging gepaard met felle regen. Sommige inwoners klommen na de windhoos op het dak van hun woning om te kijken hoeveel schade was aangericht. De brandweer heeft hen ervan af gehaald en is nu op veel plaatsen bezig de daken provisorisch te herstellen.
Het ANP voegt eraan toe:
Een windhoos wordt ook wel een tornado genoemd en is in feite een snel ronddraaiende kolom lucht. Ze manifesteert zich als trechtervormige slurf onder een onweerswolk en trekt met de onweersbui mee. In de hoos komen windsnelheden van honderden kilometers per uur voor.
Windhozen ontstaan als de verschillen in temperatuur en vochtigheid tussen de lucht aan het aardoppervlak en op grote hoogte in de atmosfeer heel groot zijn. Bovendien moet op zo’n 10 kilometer hoogte een zeer sterke wind staan (straalstroom).Posted in: roerdalen