pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 29, 2017 2:05 pm Lees verder →

F1-races in jaar 2017 met 21 starts

Roerdalen -Op de Formule 1 kalender voor 2017 staan weer enkele mooie races. Ook in 2017 staan klassieke races zoals de Grand Prix van Monaco, Monza en Spa weer op het programma voor Max Verstappen en co., maar ook “nieuwe” races als de Grote Prijs van Mexico, Baku en Singapore zijn weer van de partij. Met 21 races tussen eind maart en eind november kan de Formule 1-fan in 2017 zijn hart ophalen.

Het F1-seizoen begint aan de andere kant van de wereld
Het Formule 1-seizoen begint in 2017 traditiegetrouw op het prachtige circuit van Albert Park in Melbourne voor de Grote Prijs van Australië. Hier zullen alle teams en rijders voor het eerst in actie komen met de nieuwe wagens. Een geweldige mogelijkheid om te zien hoe de krachtsverhoudingen in het nieuwe seizoen zijn. De eerste Europese race is komend jaar de GP van Rusland in Sotsji in het weekend van 28 – 30 april. Zoals altijd vinden de races in Spanje en Monaco – een van de meest exclusieve races in de Formule 1 – plaats in mei.

Wederom een Verstappen-tribune in Oostenrijk
De Grand Prix van Oostenrijk belooft net als vorig jaar een groot Max Verstappen en Red Bull-feest te worden. Ook dit jaar bieden wij weer een grandioos Max Verstappen-pakket aan voor de echte Max-fans. Uiteraard ontbreekt Spa ook niet op de kalender. Met de aanwezigheid van Max, maar ook onze zuiderbuur Stoffel Vandoorne wordt dit een geweldig Formule 1-feest voor racefans uit de Lage Landen. Het Europese seizoen wordt net als in 2016 afgesloten op Monza voor de GP van ItalIë.

Seizoensfinale in Abu Dhabi
Het seizoen sluit af met de races in Azië, Noord- en Zuid-Amerika en niet te vergeten de spectaculaire seizoensfinale in Abu Dhabi. Hier wordt na een jaar lang strijden de nieuwe wereldkampioen gekroond. Sport Stadion biedt Formule 1-fans de kans alle races van de 2017 kalender bij te wonen en op die manier hun favoriete coureur(s) aan het werk zien op de meest geweldige circuits en exotische plaatsen ter wereld.

Formule 1 kalender 2017

26 maart – GP Australië
9 april – GP China
16 april – GP Bahrein
30 april – GP Rusland
14 mei – GP Spanje
28 mei – GP Monaco
11 juni – GP Canada
25 juni – GP Europa (Azerbeidzjan)
9 juli – GP Oostenrijk
16 juli – GP Engeland
30 juli – GP Hongarije
27 augustus – GP België
3 september – GP Italië
17 september – GP Singapore
1 oktober – GP Maleisië
8 oktober – GP Japan
22 oktober – GP Verenigde Staten
29 oktober – GP Mexico
12 november – GP Brazilië
26 november – GP Abu Dhabi

Reizen en tickets ook via Sportstadion.nlPosted in: algemeen, roerdalen