pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 3, 2016 4:43 pm Lees verder →

Fataal dodelijk ongeluk motorrijder (56) in Maasbracht

Maasbracht – Een 56-jarige motorrijder uit SittRd-Geleen is zondagmiddag overleden nadat hij frontaal op een auto is gereden die nog door onbekende oorzaak op de linkerweghelft terecht kwam. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Een mannelijke bestuurder reed richting Roermond, komende vanuit Echt, op de Rijksweg ter hoogte van Maasbracht. Door nog onbekende oorzaak kwam de man met zijn auto op de linkerweghelft terecht. Een automobilist kon de man ontwijken en reed de berm in. De motorrijder die achter de uitwijkende automobilist reed kon de auto niet ontwijken, en er ontstond een frontale aanrijding. De motorrijder reed in de richting van Echt, komende uit Roermond. De mannelijke bestuurder van de motor overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Getuigen van het ongeval worden verzocht zich te melden bij de politie via 09008844.Posted in: algemeen, politie, roermond