pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 15, 2012 2:59 pm Lees verder →

FC Buitenlanders, FC Untechtables en Gotcha chikkies winnaars VVV-Venlo Buurtbattle Roermond

Roermond – Alle voetbalrondes van de VVV-Venlo Buurtbattle Roermond zijn gespeeld . In alle categorieën zijn de winnaars bekend: bij de jongens van 9 t/m 12 jaar zijn dit de FC Untechtables, bij de jongens van 13 t/m 16 jaar hebben de FC Buitenlanders gewonnen en in de categorie meiden zijn de Gotcha chikkies als winnaar uit de bus gekomen. Zij speelden op 9 juni de finale in Venlo waarbij FC Untechtables en de Gotcha chikkies een verdienstelijke 2de plaats behaalden.
De laatste wedstrijden van de VVV-Venlo Buurtbattle Roermond vonden plaats op 9 mei jongstleden. Op deze dag werden de teams massaal aangemoedigd door de vele aanwezige supporters. Daarnaast hebben de deelnemende teams een bijdrage geleverd door het doen van een buurtbijdrage in de vorm van bijvoorbeeld het schoonmaken van speelveldjes of het helpen inpakken van boodschappen.
Regionale finale Buurtbattle Seacon Stadion –De Koel- in Venlo
Zaterdag 9 juni vond de finale plaats van de BuurtBattle voor de teams uit Roermond en Venlo. De winnaars van Roermond en de teams die minimaal 2 buurtbijdragen hadden geleverd -in totaal 7 teams- namen hieraan deel. Elk team speelde een toernooi in hun eigen categorie en kreeg de extra opdrachten om een fittest te doen en graffiti te spuiten.
Op zaterdag 23 juni vertegenwoordigen FC Buitenlanders, FC Untechtables en de Gotcha chikkies Roermond in het landelijke toernooi dat plaatsvindt in het Rat Verlegh stadion van NAC.
Meer informatie
De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor voetbal, trots en ontmoeting. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond is een initiatief van VIA VVV, Wonen Zuid, Wonen Limburg, Provincie Limburg, Rabobank Roermond-Echt en de Gemeente Roermond. Kijk voor meer informatie op www.viavvv.nl, of neem contact op met [email protected]Posted in: roermond