pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 14, 2019 5:45 pm Lees verder →

FC Den Bosch troeft Roda Jc af: periodetitel voor Brabanders

Roerdalen – Nietj Roda JC maar FC Den Bosch is zeker van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de eredivisie. De Bossche club maakte er een doelpuntenfestijn van bij FC Dordrecht (2-6). Aldus bericht Roerdaljournaal.nl De Brabanders zijn daardoor winnaar van de tweede periode. De andere kanshebber op deze periodetitel was Roda JC uit Kerkrade dat ook won, maar de Kerkraadse ploeg werd daarmee net afgetroefd

De Bossche ploeg van de Limburgsec trainer Willie Boessen is ook de lijstaanvoerder in de reguliere stand van de Keuken Kampioen Divisie.

Het ging nig bijna mis…Den Bosch wist dat het bij een zege op FC Dordrecht zeker was van periodewinst. Al na 11 minuten zette de Fin Leo Vaisanen de bezoekers op voorsprong. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte.

Halverwege stond de concurrent voor de periode, Roda JC, met 2-1 voor tegen Go Ahead Eagles. Op doelsaldo waren de Kerkradenaren daardoor virtueel periodekampioen.

De Brabanders stelden in de tweede helft snel orde op zaken. Na vijf minuten was het al 3-1. In rap tempo liep Den Bosch uit naar 6-1 en kon het feest al vroeg beginnen.Posted in: algemeen, roerdalen