porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 1, 2016 4:19 pm Lees verder →

Feyenoorder van 12 miljoen levert niets op…

Roerdalen – Hier moet je toch even aan wennen..
Tonny Vilhena vertrekt in de zomer transfervrij bij Feyenoord. Oud-trainer van de Rotterdammers, Mario Been, vindt dat ‘heel pijnlijk’.
Hij zou veel geld voor de Rotterdamse club opgebracht kunnen hebben..

Volgens Been had Vilhena een aardig zakcentje kunnen opleveren. De club heeft lange tijd geprobeerd om de middenvelder langer aan zich te binden, maar directeur Martin van Geel gaf onlangs aan dat hij de hoop op een overeenkomst heeft laten varen.

“Ik weet niet precies hoe dat gegaan is, maar het kan zijn dat Feyenoord te laat is geweest met het uitspreken van waardering”, denkt Been hardop na in gesprek met ELF Voetbal.

“Een speler als Vilhena zou normaal gesproken vijf à zes miljoen euro opleveren, als hij een doorlopend contract had bij Feyenoord. Speelde hij bij Ajax, dan zou hij twaalf miljoen euro waard zijn geweest. Zo werkt dat. In Amsterdam spelen ze altijd voor het kampioenschap, vaak in de Champions League.”

“Dan schiet de marktwaarde omhoog. Jordy Clasie is geloof ik voor twaalf miljoen naar Southampton gegaan. Eigenlijk is Vilhena dat zeker waard. In potentie is hij minimaal gelijk aan Clasie. Minimaal”, meent Been.Posted in: algemeen, roerdalen