By november 12, 2012 10:37 am Lees verder →

Fietsendief slaat 60 x toe

Hegelsom – De politie heeft dinsdag een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op heterdaad betrapt bij fietsdiefstal op de Stationsstraat in Hegelsom.

De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek in verzekering werd gesteld. De man kon in verband worden gebracht met een langdurig onderzoek naar fietsdiefstal. Daaruit bleek dat de man vanaf maart 2012 ongeveer 60 fietsen heeft gestolen in de gemeenten Horst aan de Maas, Beesel en Venlo. Nadat hij de fietsen had gestolen, plaatste hij deze op marktplaats. Hij is vrijdag voorgeleid bij de rechter commissaris waarna hij in bewaring is gesteld.
De politie is op zoek naar de eigenaren van fietsen die de afgelopen maanden zijn gestolen en die geen aangifte hebben gedaan. Heel specifiek willen ze in contact komen met de eigenaren van drie herenfietsen die afgelopen weekend zijn gestolen en door de verdachte op Marktplaats waren aangeboden. Het betreft een blauw/goudkleurige Gazelle Furore, een blauwgrijze Gazelle Medeo en een grijze Batavus weekend. De eigenaren kunnen zich melden bij de politie van de basiseenheid Blerick via telefoonnummer 0900-8844.Posted in: politie