pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 30, 2012 7:44 am Lees verder →

Fietser met scherp voorwerp verwond na conflict bij oversteken…

Roermond – De politie zoekt een fietser die naar aanleiding van een verkeersconflict een 40-jarige man met een scherp voorwerp verwondde.

Een 40-jarige man uit Den Bosch wandelde donderdagmiddag rond 16.00 uur met zijn vader over het trottoir op de Oranjelaan. Een onbekende man op een fiets wilde de Oranjelaan oversteken in de richting van de Lindelaan. Er ontstaat een verkeersconflict, waarbij de onbekende man op de fiets het 40-jarige slachtoffer aanviel en vervolgens wegfietste richting de kerk in Maasniel. Later bleek dat hij een scherp voorwerp bij zich had en het slachtoffer tot tweemaal toe gestoken was. Hieraan hield het slachtoffer verwondingen in het gezicht en schouder over, waarvoor hij medisch is behandeld. Signalement van de fietser: Het gaat om een getinte man met een donkere fiets, in de leeftijd van ongeveer dertig jaar oud, kort haar, 185cm groot, gekleed in een donkere jas met een spijkerbroek.

Getuigenoproep

Heeft u informatie over deze zaak of was u getuige van het voorval dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000.Posted in: politie, roermond