pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 16, 2016 5:12 pm Lees verder →

Fifa: WK’s 1998 (Frankrijk) en 2010 (Zuid Afrika) zijn indwerdaad omgekocht….

Roerdfalen – Is de groete schoonmaak dan eindelijk begonnen? Het heeft er alle schijn van nu de FIFA vandaag (woensdag) heeft bevestigd dat de WK’s van 1998 en 2010 in Frankrijk en Zuid-Afrika zijn binnengehaald via omkoping.

De FBI bracht eerder al naar buiten dat er sprake was van omkoping bij de toewijzing van die WK’s. De Wereldvoetbalbond het nieuws bevestigd en eist tientallen miljoenen van veroordeelde FIFA-Officials.

“De veroordeelde verdachten hebben hun machtspositie bij de FIFA en internationale voetbalorganisaties misbruikt”, zegt Infantino op de FIFA-website. ‘Daarmee hebben ze de FIFA, zijn lidstaten en de voetbalgemeenschap serieuze en blijvende schade berokkend. Het geld dat ze in hun zakken hebben gestoken is van het mondiale voetbal. De FIFA wil dat geld terug, ongeacht hoe lang het gaat duren.”

“Het geld wat de Officials kregen was niet bedoeld om zwembaden en villa’s te bouwen, maar voor voetbalfaciliteiten en om opleidingen van spelers en trainers te betalen”, zegt FIFA-president Gianni Infantino. De Wereldvoetbalbond wil niet alleen de winst uit illegale praktijken terug, maar ook hun loon, bonussen en commissies. Daar bovenop wil de bond nog een schadevergoeding voor de imagoschade die de FIFA heeft opgelopen.Posted in: algemeen