pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 14, 2015 7:47 am Lees verder →

Fikse boetes voor bellende vrachtauto-chauffeurs

Asten –In navolging van een verkeerscontrole op 23 september jl. binnen het thema “Afleiding in het verkeer’, bekeurde de politie dinsdag tussen ongeveer 10.30 en 16.00 uur op de rijksweg A67 ovrachtwagenchauffeurs voor het niet handsfree bellen.

Tijdens de controle op het baanvak tussen Asten en Geldrop zette de politie vier motorrijders en twee onopvallende politieauto’s in, die op aanwijzing van spotters bellende vrachtwagenchauffeurs meenamen naar een parkeerplaats en hen daar aanspraken en bekeurden. De spotters observeerden vanaf hoger gelegen locaties aan of langs de snelweg in het bijzonder het gedrag van de passerende chauffeurs, omdat dit vaak vanuit een surveillanceauto of vanaf een politiemotor moeilijk te zien is. Dat de extra aandacht voor dit fenomeen niet voor niets was bleek uit het resultaat.

Direct betalen
Twaalf van de zeventien bekeurde vrachtwagenchauffeurs kwamen niet uit Nederland. Waar Nederlandse chauffeurs de bekeuring thuis gestuurd krijgen, moesten zij de boete direct betalen. Dit kost echter veel tijd omdat veel chauffeurs het boetebedrag niet contant op zak hebben.Posted in: politie