porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 8, 2012 4:28 pm Lees verder →

Floriade toont wedstrijd Oranje EK voetbal op groot scherm

Roerdalen/Venlo – De Floriade vertoont Nederland – Denemarken op groot scherm
Bezoekers aan de Floriade kunnen morgen de volledige EK voetbalwedstrijd Nederland – Denemarken volgen op groot scherm. Om de voetballiefhebbers tegemoet te komen heeft de organisatie besloten de openluchtbioscoop tot het einde van de wedstrijd, een uur na sluiting van het Floriadepark, open te houden.
De openluchtbioscoop is gelegen op het themaveld Education & Innovation en heeft een groot scherm met afmetingen van 10 x 5 meter. Hier worden documentaires, films én grote sportevenementen op vertoond. Tijdens de eerste wedstrijd van Oranje tijdens dit Europees Kampioenschap krijgen bezoekers morgen de gelegenheid de hele wedstrijd af te kijken, ook al sluit het park al om 19:00 uur.
Zomerperiode
Tijdens de zomerperiode van 21 juni t/m 1 september is de Floriade geopend tot 20:00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn de 2 themavelden Environment en World Show Stage én de openluchtbioscoop zelfs tot 23:00 uur open onder de noemer Floriade by Night. Er is dan een gevarieerd avondprogramma met film, muziek, theater en een spectaculaire lichtshow. Een greep uit het gevarieerde aanbod artiesten: Orquesta Buena Vista Social Club, Racoon, Waylon, Carel Kraayenhof & Limburgs Symfonie Orkest, Gare Du Nord, Krystl, Roosbeef, Chef’ Special, Moss, René Shuman & Angel Eye en vele andere artiesten. Kijk voor het complete programma en voor de ticketverkoop op www.floriade.nl/bynight.Posted in: roerdalen