pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 21, 2012 5:24 am Lees verder →

Floriade In Vednlo voert avondticket in en uur langer open

Venlo – De Floriade in Venlo voert een avondticket in.
• Floriade van 21 juni t/m 1 september dagelijks open tot 20:00 uur, op vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur
• Avondticket elke dag vanaf 17:00 uur geldig, prijs €15,00
• Op vrijdag- en zaterdagavond extra culturele programmering: Floriade by Night
• Donderdag 21 juni (enige donderdag) start Floriade by Night, tot 23:00 uur
Van donderdag 21 juni t/m 1 september is de Floriade een uur langer open: van 10:00 tot 20:00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn de themavelden Environment en World Show Stage zelfs tot 23:00 uur te bezoeken. Op die dagen is er een bijzondere avondprogrammering, genaamd Floriade by Night.
In deze periode is er ook een avondticket verkrijgbaar voor €15,00 waarmee bezoekers elke dag vanaf 17:00 uur toegang hebben tot het park.
Floriade by Night
Elke vrijdag- en zaterdagavond is er in de Beachclub live muziek van Hammondmaster Carlo de Wijs. Als een muziekacrobaat bespeelt hij met handen én blote voeten tegelijk zijn Hammondorgel. In de openluchtbioscoop worden onder de sterrenhemel films en documentaires vertoond en zijn belangrijke sportevenementen te zien, waaronder de aanstaande kwartfinales van het EK voetbal. Theatergroep Close-Act verzorgt een speciaal voor de Floriade ontwikkelde straattheateract. De avond wordt afgesloten met de lichtshow Tuinen in de Nacht. Op Floriade Theatre zijn elke vrijdag- en zaterdagavond concerten bij te wonen van zeer diverse artiesten.
Op donderdag 21 juni, het begin van de zomer, vindt de eerste Floriade by Night plaats. Carel Kraayenhof & het Limburgs Symfonie Orkest zullen deze avond optreden.
Concerten
Een gevarieerd aanbod aan artiesten zal de komende maanden tijdens Floriade by Night zijn opwachting maken op Floriade Theatre. Met het avondticket of elk ander geldig entreebewijs, zijn de meeste concerten vrij te bezoeken, waaronder Gare du Nord, Krystl, Roosbeef, Chef’Special, Moss en Eefje de Visser.
Voor enkele optredens is naast het entreebewijs een extra concertticket vereist. Het gaat hierbij om: Orquesta Buena Vista Social Club, Racoon, Waylon, Carel Kraayenhof & Limburgs Symfonie Orkest, Nederlandse Bachvereniging, René Shuman & Angel Eye: Elvis & More, The BossHoss, Opera Zuid & Het Brabants Orkest.
Ticketverkoop
Het avondticket en concerttickets zijn verkrijgbaar aan de Floriadekassa’s. De concerttickets zijn ook te koop op www.floriade.nl/bynight. Op deze website vind je tevens het complete programma.Posted in: Geen categorie