pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 25, 2017 4:52 pm Lees verder →

Formule1: “late” straf verhuist mee naar volgende GP

Roerdalen – Formule 1 coureurs die tijdens een race de straf niet meer kunnen incasseren, worden nu voor aanvang van de volgende Grand Prix gestraft middels een gridstraf.

Tijdens het formule 1 seizoen 2016 was er veel commotie over de manier waarop er straffen werden uitgedeeld. De FIA wil nu alleen nog straffen uitdelen indien het beslist noodzakelijk is. De straffen voor lichte vergrijpen behoren tot het verleden.

Indien een coureurs tijdens de slotfase van de race, of tijdens een race een straf opgelegd krijgt die hij niet kan incasseren, dan gaat deze straf mee naar de volgende race. Voorbeelden hiervan zijn tijdstraffen, stop-and-go penalty’s of een drive through. Dit betekent dat als er iets tijdens de slotronde(n) van een race gebeurt, of de coureur een straf krijgt en vervolgens uitvalt hij deze straf niet ontloopt.

Dit moet ervoor zorgen dat de uitslag van de Grand Prix vaststaat op het moment dat de coureurs over de finish komen. Bij de volgende GP ontvangt de F1-coureur dan een gridstraf voor het vergrijp. Op dit moment is nog niet bekend hoeveel plaatsen gridstraf een coureur krijgt en voor welke vergrijpen.

De FIA liet eerder al weten dat ze coureurs vrijer willen laten racen. Kleine incidenten worden niet langer bestraft, waarmee men hoopt dat coureurs de gevechten weer op gaan zoeken. Onduidelijk is nog welke invloed de nieuwe regels op de ‘Max Verstappen regel’ hebben. De zogeheten ‘moving under braking’ regel, waarbij coureurs in de remzone niet meer van hun lijn mogen wijken.Posted in: algemeen, roerdalen