porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 10, 2016 10:06 pm Lees verder →

Forse eisen tegen Jos van Rey en Piet van Pol; milde eis Schreurs

Roermond/Rotterdam – Onverwacht zware straffen ge-eist in de rechtzaken tegen Jos van Rey en Piet van Pol, terwijl derde verdachte Tilman Schreurs een taakstraf tegen zich hoorde eisen. Het zijn eisen en nog geen vonnnissen.
Het Openbaar Ministerie (OM) eist een onvoorwaardelijke celstraf van 24 maanden tegen oud-VVD’er Jos van Rey. Daarnaast zou hij drie jaar lang geen ambt mogen bekleden bij de overheid.
Van Rey wordt verdacht van corruptie, verkiezingsfraude en witwassen. Hij zou in zijn functie als wethouder van Roermond smeergeld hebben aangenomen van zijn vriend en projectontwikkelaar Piet van Pol.

Van Pol staat ook terecht en heeft ook twee jaar gevangenisstraf horen eisen. Tenslotte zou ook oud-wethouder Tilman Schreurs zich hebben laten omkopen door Van Pol. Tegen hem is een taakstraf van 180 uur geëist.

Het OM verdenkt Van Rey er ook van stemmen te hebben geronseld voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2012. en Van Rey zou geheime informatie hebben doorgespeeld aan burgemeesterskandidaat Ricardo Offermanns.

Het witwassen zou Van Rey hebben gedaan door middel van een adviesbureau op naam van zijn kinderen. Het bedrijf was opgezet om advies te geven aan jonge VVD’ers, maar in werkelijkheid zou Van Rey het bureau gebruiken om betalingen te ontvangen zonder daar belasting over te betalen.

De aanklagers stellen dat Van Rey zich voor de buitenwereld voordoet als een eerlijk en integer persoon. Maar in werkelijkheid zou hij zich laten leiden door zijn eigen regels en wetten.Posted in: algemeen, roermond