pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2015 4:28 pm Lees verder →

Foto’s OLS 2015 te Maasniel; en morgen (zaterdag) gaat de finale verder…met 36 schutterijen

Maasniel 2015 (foto’s Emiel van Doren, Roerdal Journaal, ea)

_DSC0349[1]

Openingsceemonie bij de poort

IMG_0082.JPG

Herkenbosch in de OLS-optocht 2015

image

Jong geleerd is oud gedaan: de Neerse winnaars van het Jeugd OLS

image

In Posterholt oefende ook de basisschool De Draaiende Wieken voor het Jeugd OLS, dat enkele dagen voor het grote OLS werd gehouden

Roerdalen/Maasniel – Morgen (zaterdag 11 juli) gaat het OLS 2015 verder in Maasniel (live op L1 radio vanaf 10 uur in de lucht) te volgen: 36 schutterijen doen nog een gooi naar de titel, De Um en natuurlijk de organisatie van het OLS 2016 (als men dat als schutterij ook wil…). Want het is een gigantische organisatie. Maasniel weet er nu ook alles van en men had alles onder controle, behalve het ….weer (lees wind)!

Want ook bij de eerste schoten van de eerste 80 schutterijen was het weer nog niet “rustig”en vlogen (letterlijk) al naar verhouding, veel schutterijen uit de strijd en bleven er nog geen dertig over voor de volgende kavelrondes…Toen de tweede lichting van rond 70 schutterijen aan bod kwam, was de wind gaan liggen en toen bleven er ook meer schutterijen “overeind”….voor de volgende kavelrondes….

Menig schutter morde over de weersomstandighden dan ook wat over maar het lot had nu eenmaal beslist welke schutterijen in de eerste helft schieten en welke in de tweede (gelijk aan de optochtvolgorde).

Hoe dan ook, zaterdag 11 juli gaat de strijd verder met 36 schutterijen waarvan 7 “taaie”ut Belgisch Limburg end e rest uit Nederlands Limburg.
En als de wedstrijd zaterdag niet uitgeschoten wordt, wat ook niet uitgesloten mag wordne, gaat men zondag rustig verder…De moeilijkheidsgraad wordt echter vanaf zaterdag na de eerste rondeverhoogd, want dan zijn dwe bolletjes (die helemaal “vanne sjtek”geschoten moeten worden) ook weer kleiner…Tot nu waren ze anderhalve centimeteter (in het vierkant) groot en nu wordt het een centimeter in het vierkant…Posted in: roerdalen, roermond