porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 28, 2016 9:02 am Lees verder →

Foto’s Posterholt trots op Paul Deckers’ bloemenpracht bij pauszegen Urbi et Orbi paaszondag 2016 vanuit Rome

image

image

Posterholt/Rome – Het is paaszondag 2016. De tv zendt voor een miljoenen kijkerspubliek de feestelijke Paasmis live uit vanuit het St Pietersplein in Rome, waarin de paus voor gaat en die op het eind de puaselijke zegen Urbi et Orbi uitspreekt. Hij bedankt daarna de vele toeschouwers voor hun aanwezigheid en wenst hen een zalig pasen.
En volgens de jarenlange traditie bedankt de paus ook voor de bloemen uit Nederland die het plein zo’n feestelijk aanzicht geven en die telkenjare geschonken worden door het Bloemenbureau Holland, en die door een team uit Nederland aangebracht en gearangeerd worden.
Voor het eerst dit jaar stond dit team onder leiding van bloemist en floraal vormgever Paul Deckers uit Posterholt als hoofdarangeur en dus eindverantwoordelijke.
In de bloemenpracht op het Romeinse plein was de hand van Deckers duidelijk zichtbaar: enerzijds de kleurrijke uitbundigheid van het nakende voorjaar en anderzijds de sfeervolle ingetogenheid in bijvoorbeeld de accenten met witte rozen die bij Pasen horen.
Op Facebook na de uitzending tal van loftuitingen voor Paul Deckers die daarbij nog eens onderstreept dat het teamwork is en de complimenten op het hele team van toepassing zijn.
Kortom: een geslaagde gezamenlijke presentatie die uitgemond in een gezamenlijke topprestatie: Paul Deckers mag trots zijn en Posterholt ook een beetje, zo luidde een image

Op de foto’s de paus tijdens de Paasmis en zijn wandeling op het Pietersplein en verder ook oa Paul Deckers (rechts op de foto)
JBPosted in: algemeen, roerdalen