pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2017 9:53 am Lees verder →

Foutjevan Buma: hij vergeet de Limburgse concurrentie…

Roerdalen – L1 meldt: CDA-leider Sybrand Buma beweert dat zijn collega-lijsttrekkers niet genoeg Limburgers op de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben gezet.
De lijsttrekker van de christendemocraten deed dat zaterdag tijdens het Debat van het Zuiden, georganiseerd door Omroep Brabant en L1.
Geen Limburgers
“Er zijn sommige partijen hier die helemaal geen volksvertegenwoordiger uit Limburg bij de eerste 25 hebben”, beweerde Buma. “Dat geldt voor de VVD, dat geldt voor GroenLinks en dat geldt voor de PvdA. Als je dat gebied gehoord wil hebben, dan hoor je volksvertegenwoordigers uit dat gebied te hebben.”

De andere lijsttrekkers waren er tijdens het debat snel bij om de CDA’er te corrigeren. Zo wees VVD-lijsttrekker Mark Rutte hem op de nummer twee van de lijst. “Opmerking voor meneer Buma: Jeanine Hennis komt gewoon uit Limburg”, reageerde de premier. Jeanine Hennis, nu nog minister van Defensie, is geboren in Heerlen.
Ploumen
Ook zijn collega Lodewijk Asscher sprak Buma tegen. Bij zijn PvdA staat namelijk eveneens een Limburger hoog op de lijst. Lilianne Ploumen uit Maastricht, minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, neemt plek tien in bij regeringspartij.Posted in: algemeen, roerdalen