porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 7, 2015 11:01 am Lees verder →

Fraser bekent: blessure in scène gezet….

Roermond _ Zal dit een staartje gaan krijgen: ADO-trainer Henk Fraserwas vrijdagavond geen blije trainer. In de eerste helft stond hij al een paar maal foeterend aan de kant bij Roda JC-ADO Den Haag, omdat zijn spelers hun taken volgens hem niet goed uitvoerden. Het stoorde hem vervolgens ook dat het zijn ploeg niet lukte de man meer-situatie uit te buiten, toen Roda JC na een uur Tomi Juric kwijtraakte. De coach bekende ook dat Martin Hansen niets mankeerde toen hij even ging zitten. Zo meldt Omroep Brabant.

Over de wedstrijd zelf zei Fraser tegen Omroep West dat hij zich irriteerde aan het feit dat doordekken tegen Feyenoord wel lukte, maar tegen Roda niet. “Hier doen we weer aan ballen kijken in plaats van ballen aanvallen”, verzuchtte hij. Volgens de coach riep ADO het over zichzelf af dat het slechts bij 1-1 bleef in Limburg. Een gemiste kans na de verrassende winst op Feyenoord van vorig weekend.

Fraser kwam bij de NOS te spreken over het aparte incident dat zich een kwartier voor tijd voltrok. Doelman Hansen ging op de grond zitten en gebaarde dat hij duizelig was, waarna een verzorger op hem afsnelde. Scheidsrechter Eric Braamhaar gaf daar toestemming voor en de verzorger onderzocht de keeper even, waarna hij weer vertrok. Er was echter helemaal niets mis met Hansen. Fraser greep het moment slechts aan om zijn spelers opnieuw te instrueren en moed in te spreken.

“Ik ga niet ontkennen dat wij dat moment hebben gepakt omdat wij Aaron Meijers en Dion Malone hoog vrij wilden spelen. Dat deden we niet goed. We hebben Hansen aangegeven dat hij dat moest doen. Het is iets in de reglementen waar je gebruik van kunt maken en in dit geval moest het om de organisatie terug te krijgen. Een Fraser time-out? Nee, nee.Ik heb het geleerd van Jurgen Streppel”, aldus een lachende Fraser, die vervolgens zijn duim opstak naar de camera.Posted in: roermond