pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 3, 2016 10:34 am Lees verder →

Gaat PSV koppositie verliezen door eventueel debacle bij FC Twente?

Roerdalen/Eindhoven – Mocht FC Twente daadwerkelijk haar proflicentie verliezen, dan raakt PSV mogelijk de koppositie kwijt. Als het nog tijdens het lopende seizoen tot die straf komt, worden er zes punten van het totaal af gehaald. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Als FC Twente haar licentie tijdens het lopende seizoen moet inleveren, dan verdwijnen alle resultaten uit de stand. Voor PSV houdt dit in dat het eventueel zes punten moet inleveren, aangezien er tweemaal (1-3 en 4-2) werd gewonnen van FC Twente. Nummer twee Ajax levert slechts één punt in. De Amsterdammers kwamen in Enschede niet verder dan 2-2 en moeten de thuiswedstrijd nog spelen.

Niet alleen het puntentotaal wijzigt dan in Amsterdams voordeel, ook qua doelsaldo loopt Ajax dan verder uit. Koen Adriaanse, woordvoerder van de KNVB, loopt niet op de zaken vooruit. “Dit is een uniek geval. In de eredivisie is nog nooit eerder een club de licentie ontnomen. Daarom zijn we nu verschillende scenario’s aan het bekijken. Daar kunnen we nog geen uitspraken over doen.”Posted in: roerdalen