pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 6, 2015 3:04 pm Lees verder →

Gaat Sneijder weg bij Turks Galatasaray wegens “minder” contract?

Roerdalen – Of Wesley Sneijder (31) ook na dit seizoen nog voor Galatasaray speelt, is de vraag. De aanvallende middenvelder is de absolute grootverdiener bij de Turkse topclub en vangt nu al miljoenen per jaar. Daarnaast ontvangt Sneijder een tekenbonus, die gespreid over zijn contractjaren wordt uitgekeerd.

Een dergelijke constructie is niet meer mogelijk en valt dan ook te betwijfelen of Sneijder bijtekent, meldt LigTV. Het Turkse medium stelt dat het kamp-Sneijder onderhandelt met Galatasaray over de voorwaarden. Het huidige contract van Sneijder levert hem 3,2 miljoen euro aan salaris op plus 25.000 euro per wedstrijd. Daarbij komt ook nog de uitgesmeerde tekenbonus.

Bij een eventueel nieuw dienstverband krijgt Sneijder geen tekengeld meer. Hij kan naar verluidt wel bijtekenen voor twee seizoenen en hetzelfde salaris blijven verdienen. Het is goed mogelijk dat Galatasaray op deze manier zijn laatste poging heeft gewaagd om Sneijder langer voor de club te behouden. Het contract van Sneijder loopt medio 2016 af. Juventus toonde in het afgelopen jaar al meermaals belangstelling.Posted in: roerdalen