pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 6, 2011 12:50 pm Lees verder →

Gratis rondleidingen op Monumentendag 10 en 11 sept : 25 jaar gouvenement Maastricht

Roerdalen/Maastricht – Het Limburgse provinciehuis, het Gouvernement aan de Maas, bestaat 25 jaar. Het werd gebouwd in de periode maart 1983 tot oktober 1985 en. Koningin Beatrix verrichtte de officiële opening op dinsdag 22 april 1986.
Bij de situering van het provinciehuis aan en gedeeltelijk zelfs in de Maas, is de bijzondere betekenis van dit gebouw voor de hele provincie tot uitdrukking gebracht. Immers, de Maas stroomt door Limburg, van Eijsden tot Mook. Deze rivier heeft het landschap en de historie van de provincie in sterke mate bepaald.
Het Gouvernement is de huisvesting van het Limburgs provinciebestuur. Daarnaast vinden er tal van ontmoetingen en activiteiten plaats waarbij de Provincie Limburg op enigerlei wijze betrokken is.
Op 7 februari 1992 tekenden de ministers van Buitenlandse Zaken en Financiën van de deelnemende landen het ‘Verdrag van Maastricht’ in de Statenzaal. Hierdoor werd het Gouvernement de geboorteplek van de Euro.
Ca. 250.000 Limburgers en gasten uit binnen –en buitenland namen, sinds de opening in 1986, deel aan een rondleiding in het Gouvernement.
In de afgelopen twee jaren is het Gouvernement aan de Maas zowel van binnen als van buiten grondig opgeknapt. Men ontvangt u graag op zaterdag 10 en zondag 11 september voor een feestelijke rondleiding in het Gouvernement aan de Maas te Maastricht ter gelegenheid van “25 jaar Gouvernement aan de Maas”. Aanmelden via de site van de provincie: www.limburg.nlPosted in: roerdalen