pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 12, 2011 11:53 am Lees verder →

Gecombineerde actie in Echt van politie en belastingdienst

Echt – Het Verkeershandhavingsteam van de politie Limburg-Noord heeft samen met de Belastingdienst een controle uitgevoerd. In de omgeving van de Zuiderpoort en de Tramweg in Echt werden dinsdag 11 oktober de hele dag alle passerende voertuigen aan een controle onderworpen.

Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie Limburg-Noord werkte dinsdag samen met de Belastingdienst. Het VHT voerde controle uit op de HelmGRAS-feiten (het dragen van de helm, het dragen van de gordel, rijden door rood licht, rijden onder invloed en te hard rijden) en handheld bellen. Alle voertuigen die door de belastingdienst nader bekeken moesten worden, werden ook door motorrijders van het VHT gesommeerd naar de controleplaatsen te volgen.

Gedurende de controle werd door de Belastingdienst op 17 auto’s beslag gelegd, voor een totaalbedrag van € 72.000,= waarvan er drie ook direct werden afgevoerd. Er werd voor een bedrag van bijna € 2.900,= contant geïnd aan achterstallige belastingen.

Het VHT hield een 49-jarige automobilist uit Neer staande. Navraag bij de meldkamer politie over de personalia van de bestuurder leerde dat deze man nog 815 dagen gevangenisstraf moest uitzitten omdat hij in 1988 niet bleek te zijn teruggekeerd van detentieverlof. De man werd door de parketpolitie overgebracht naar het bureau in Roermond, waar hij werd ingesloten.

Ook werd een man zonder vaste woon- of verblijfplaats staande gehouden die 19 x gesignaleerd stond voor openstaande boetes (twv € 2.400.-). Hij kon dit bedrag niet betalen en werd eveneens door de parketpolitie overgebracht naar het cellencomplex van de politie in Roermond.Posted in: politie, roermond