porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 5, 2014 2:29 pm Lees verder →

Geen treinen komend weekeinde Sittard-Maastricht vv

Roerdalen – ProRail schuift vanaf komende vrijdag 7 maart het dak van de nieuwe onderdoorgang bij de Balijeweg in Maastricht op zijn plaats. Het gaat om twee betonnen platen van bijna 12 meter breed en 33 meter lang.
In verband met de werkzaamheden is er vrijdag, zaterdag en zondag geen treinverkeer mogelijk tussen Maastricht en Valkenburg en Maastricht en Sittard. NS en Veolia adviseren reizigers zich van te voren goed te informeren over de reismogelijkheden via www.ns.nl of m.ns.nl.

De platen zijn de afgelopen maanden voorgebouwd op locatie en liggen al klaar langs het spoor. Via een rolbaan worden de 700.000 kilo wegende gevaarten met vijzels naar hun plek geschoven. Daar komen ze te rusten op damwanden en heipalen die al eerder zijn aangebracht. Het werk is live te volgen via een webcam op de website www.wijkaanpakmaastricht.nl.

Afsluiting Balijeweg
Om de platen te kunnen plaatsen wordt de overweg op de Balijeweg tijdelijk opgebroken en is de Balijeweg vanaf donderdag 6 maart 09:00 uur tot maandagochtend 10 maart 06:00 uur gesloten voor alle verkeer.

Belangrijke verbinding
De nieuwe onderdoorgang wordt gebouwd in opdracht van de gemeente Maastricht en gaat onder vier sporen door. Doordat trein- en wegverkeer elkaar ongelijkvloers gaan kruisen, vormt het een veilige en duurzame verbinding tussen de buurten Limmel en Nazareth. De onderdoorgang is geschikt voor auto’s, fietsers en voetgangers en zal eind 2014 in gebruik worden genomen.

Gevolgen treinverkeer
De werkzaamheden starten vrijdagochtend 7 maart om 01:40 uur en duren tot maandag 10 maart 04:50 uur. Er rijden dan geen treinen in beide richtingen tussen Maastricht en Valkenburg en Maastricht en Sittard. NS en Veolia zetten (snel)bussen in. Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl of bel naar OV-reisinformatie 0900-9292 (€ 0,70 per minuut).Posted in: roerdalen