pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 2, 2012 11:18 am Lees verder →

Gehandicaptenparkeerkaart verlengen in Roerdalen : klaar terwijl u wacht

Roerdalen – Tot voor kort moesten houders van een gehandicaptenparkeerkaart elke vijf jaar een medische keuring ondergaan om hun kaart te kunnen laten verlengen in Roerdalen. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat dit niet meer hoeft.

Als uw medische situatie niet veranderd is, kunt u een aangevraagde parkeerkaart meteen meenemen. Zo kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.

Een gehandicaptenparkeerkaart verlengen doet u door een aanvraagformulier in te vullen dat u bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis kunt afhalen. Wij kunnen u het formulier ook toesturen maar u moet het, nadat u het heeft ingevuld, persoonlijk komen inleveren. U moet dan bovendien een legitimatiebewijs meenemen, een pasfoto, eventueel uw rijbewijs, vijftig euro aan legeskosten en uw oude kaart. Wij raden u aan een afspraak te maken als u uw kaart wilt laten verlengen zodat wij de nodige tijd voor u kunnen reserveren. In plaats van na zes weken nog eens terug te moeten komen, kunt u uw kaart dan na een half uurtje al meenemen.

Eerste aanvraag
Als u voor het eerst een gehandicaptenparkeerkaart aanvraagt dan moet wel eerst een medische instantie de ernst en oorzaak van uw lichamelijke beperking beoordelen. Een lichamelijk onderzoek is hierbij niet altijd nodig, vaak wordt volstaan met het stellen van vragen. Op basis van deze informatie besluiten wij om u al dan niet een gehandicaptenparkeerkaart toe te kennen.
U komt in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart als u een aantoonbare, ernstige loopbeperking heeft of als u permanent een rolstoel nodig heeft. Er zijn drie soorten gehandicaptenparkeerkaarten: een bestuurderskaart, een passagierskaart en een instellingenkaart. Welke kaart voor u van toepassing is hangt af van uw situatie.

Meer informatie
Informatie over de gehandicaptenparkeerkaart staat in het digitaal loket dat u kunt inzien vanaf de startpagina van www.roerdalen.nl. U kunt ook met een van onze klantadviseurs bellen: (0475) 538 888.Posted in: roerdalen