pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 4, 2015 3:39 pm Lees verder →

Geld Schiphol-collectebussen voor kinderfonds Unicef

Roerdalen/Schiphol – Reizigers op Schiphol doneerden in 2014 € 165.000 euro in de collectezuilen van Amsterdam Airport Schiphol. De opbrengst van de zuilen is bestemd voor het werk van UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Medewerkers van Schiphol Group brachten in 2014 een bedrag bijeen van € 57.500 door acties ten behoeve van UNICEF.

Madelon Cabooter, Manager Partnerships van UNICEF Nederland, ontving de cheque uit handen van Peter van Laarhoven, Director Corporate Development Schiphol Group.

Peter van Laarhoven: “Met elkaar is er vorig jaar € 222.500 euro voor UNICEF opgehaald, een prestatie van formaat. Wij zijn de passagiers van Schiphol erg dankbaar voor dit enorme bedrag. Ook het feit dat de medewerkers van Schiphol Group zich zo goed ingezet hebben voor UNICEF maakt me trots.”.

Madelon Cabooter: “Wij zijn Schiphol en haar passagiers erg dankbaar voor deze mooie gift voor ons wereldwijde werk voor kinderen. Het stelt ons in staat de meest kwetsbare kinderen een goeie start te geven van hun leven. Van dit geld kopen we onder meer malarianetten voor Burundi, om malaria als doodsoorzaak onder kinderen nog verder terug te dringen.”

Collectezuilen
Jaarlijks wordt de inhoud van de collectezuilen van Schiphol geschonken aan een goed doel dat wereldwijd actief is en geen politieke binding heeft. Begin 2012 werd het startsein gegeven voor de samenwerking tussen Schiphol en UNICEF Nederland. Naast de opbrengst van de collectezuilen, organiseren de medewerkers van Schiphol Group allerlei acties ten bate van de kinderrechtenorganisatie.

Verlenging
Schiphol heeft de samenwerking met UNICEF voor de komende twee jaar verlengd. Wij denken dat wij nog meer voor UNICEF kunnen betekenen. UNICEF zet zich in voor de positie van kinderen waar ook ter wereld. Een prachtige organisatie onder de vleugels van de VN. Een wereldwijd netwerk. Dat past bij Schiphol en daar blijven we ons graag de komende twee jaar voor inzetten.

UNICEF
UNICEF is actief in meer dan 155 landen en gebieden. De organisatie ziet erop toe dat elk land de rechten van kinderen respecteert en naleeft. Met hulpprogramma’s op het gebied van water, gezondheidszorg, onderwijs, voeding en bescherming helpt UNICEF kinderen te overleven en armoede te overwinnen. UNICEF’s hulp is structureel. Daarnaast is de organisatie er ook voor kinderen in noodsituaties. Onder het motto ‘Unite for Children’ werkt UNICEF samen met particulieren, organisaties en regeringen.Posted in: roerdalen