pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 5, 2012 2:46 pm Lees verder →

Geldigheid kinderbijschrijving paspoort vervalt met ingang van 26 juni

Roerdalen – Heeft uw bijgeschreven kind een eigen document nodig, vraag dat dan aan vóór 1 mei 2012.
Met ingang van dinsdag 26 juni 2012 vervalt de geldigheid van alle kinderbijschrijvingen in paspoorten. Vanaf die dag moeten kinderen een eigen paspoort of een Nederlandse identiteitskaart hebben om naar het buitenland en weer terug naar Nederland te kunnen reizen.

Alle ouders en voogden die kinderen (jonger dan 16 jaar) in hun paspoort bijgeschreven hebben staan, hebben rond 15 maart 2012 een brief van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ontvangen. Heeft u een brief ontvangen, lees deze dan goed.

Heeft uw bijgeschreven kind vóór 1 september 2012 géén eigen reisdocument nodig, dan wordt u vriendelijk verzocht om voor die tijd geen document voor hem of haar aan te vragen. Dit in verband met de verwachte drukte aan de balies.

Denkt u eraan dat kinderen mee moeten komen bij de aanvraag en het afhalen van een paspoort of identiteitskaart. Neem ook eventueel eerder afgegeven reisdocumenten en/of het paspoort waarin het kind staat bijgeschreven mee. Eventueel heeft u ook een toestemmingsformulier nodig van de ouder(s) / voogd(es), dit kunt u hier downloaden.

Klik hier om online een afspraak te maken of bel 359 999.

Meer informatie over het vervallen van de geldigheid van de kinderbijschrijving kunt u lezen op
www.paspoortinformatie.nl.

HGelet op de te verwachten grote aantallen aanvragen voor paspoorten en identiteitskaarten kan de levertijd van de documenten fors oplopen. Vraag daarom tijdig uw nieuwe paspoort of identiteitskaart aan.Posted in: roerdalen