pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 7, 2011 12:07 pm Lees verder →

Gemeente Roerdalen en de samenwerking met Wassenberg

Roerdalen – Drie vragen aan wethouder Chrit Wolfhagen over de samenwerking tussen Roerdalen en Wassenberg

Hoe werken Roerdalen en Wassenberg samen?
De gemeenten Roerdalen en Wassenberg hebben de handen in elkaar geslagen om samen een sterke speler op de toeristische markt te worden. De samenwerking, waarvoor het startsein tijdens het GrensKulturTreffen in mei 2011 werd gegeven, krijgt steeds meer vorm. Vanuit een gezamenlijke visie wordt gewerkt aan het uitwerken van diverse projecten. Dit gebeurt in werkgroepen voor de thema’s Cultuur, Routes, Culinair, Economie en Marketing. Op 7 november hebben de werkgroepen hun resultaten tot nu toe gepresenteerd.

Waar zijn de werkgroepen mee bezig?
Het project over het vertellen van verhalen, Grenzeloos Griezelen, valt onder de werkgroep Cultuur. De werkgroep Routes heeft een ruiterroutenetwerk ontwikkeld en de werkgroep Culinair heeft het wilde zwijn als exclusief streekproducten in de markt gezet. De plannen van een gezamenlijk winterproject van de ondernemersverenigingen in Roerdalen en Wassenberg valt onder de werkgroep Economie en de werkgroep Marketing houdt zich bezig met gezamenlijke promotie.

Wat gaat dit de gemeenten opleveren?
Behalve dat al deze inspanningen gaan leiden tot een toename in het aantal overnachtingen, het aantal dagjesmensen en de economische bedrijvigheid, zal de samenwerking ook de leefbaarheid voor onze eigen inwoners positief beïnvloeden. Het is natuurlijk mooi om in een gemeente te wonen waar van alles te beleven is!Posted in: roerdalen