pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 13, 2011 7:05 am Lees verder →

Gemeente Roerdalen ontvangt certificaat Bewijs van Goede Dienst

Roerdalen – De gemeente Roerdalen is continue bezig om haar dienstverlening richting inwoners en bedrijven te verbeteren. Zo is de gemeente onder andere bezig met het opstellen van een kwaliteitshandvest. Bovendien heeft de gemeente het certificaat ‘Bewijs van Goede Dienst’ ontvangen.

Op donderdag 9 juni heeft de gemeente Roerdalen een Bewijs van Goede Dienst ontvangen van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Het Bewijs van Goede Dienst is een certificaat dat laat zien dat de gemeente werk maakt van het verbeteren van de dienstverlening aan ondernemers. Door middel van een meting kunnen gemeenten toetsen in welke mate hun dienstverlening voldoet aan de landelijke normen. Het eindresultaat is een plan voor de verbetering van de dienstverlening aan ondernemers.

Kwaliteitshandvest
In het kwaliteitshandvest doet de gemeente een aantal concrete beloften aan haar inwoners over de dienstverlening die wordt aangeboden. Door een kwaliteitshandvest weet u wat u kan en mag verwachten van de gemeente. Dit bevordert de klanttevredenheid.
In mei heeft de gemeente het burgerpanel gevraagd zijn mening te geven over dienstverlening: ‘Welke aspecten van dienstverlening vinden burgers belangrijk?’ De resultaten van deze enquête zullen gebruikt worden voor het opstellen van de servicenormen. De resultaten van deze enquête kunt u hieronder downloaden.

Het begint bij dienstverlening
Wethouder Nijskens geeft aan blij te zijn met het ontvangen van het Bewijs van Goede Dienst. “Met het opstellen van het kwaliteitshandvest waren wij al bezig met het verbeteren van de dienstverlening aan ondernemers en burgers. Met het Bewijs van Goede Dienst konden we er ons nog meer in verdiepen. We gaan met de verbeterpunten aan de slag. Het begint allemaal bij dienstverlening”.
.Posted in: roerdalen