pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 1, 2015 12:02 pm Lees verder →

Gemeente Roerdalen presenteert begroting: aandacht voor verenigingen en belastingen blijven laag

Roerdalen – Bijdragen aan geluk en levensvoldoening inwoners staat centraal
De gemeente Roerdalen presenteert in een meerjarig sluitende begroting de plannen voor de komende jaren met het accent op 2016. Op organisatiekosten en gemeentelijk vastgoed wordt fors bezuinigd. De gemeente ontziet echter verenigingen, uitkeringsgerechtigden en inwoners die zorg nodig hebben. De belastingdruk blijft laag. Verder is er extra aandacht voor de service naar inwoners, ondernemers en verenigingen. Hiervoor is onder andere een cultuuromslag nodig van de ambtelijke organisatie. De gemeente wil investeren in medewerkers en in de systemen die daarvoor nodig zijn.

Gelukkige inwoners
Wethouder Den Teuling: “Bijdragen aan het geluk en de levensvoldoening van onze inwoners. Dat is de missie van de gemeente Roerdalen en daar doen wij ons best voor. Daar is ook onze begroting op gericht. Onze rol en positie in de samenleving verandert. Wij willen een partner zijn voor inwoners en ondernemers en samen met hen vorm geven aan de grote veranderingen in de samenleving. Dat is een flinke klus, maar wij hebben alle vertrouwen in de kracht en de ondernemingszin van onze lokale gemeenschap. We zoeken samen naar betere en goedkopere wegen om ons doel te bereiken. Belemmerende regelgeving ruimen we op. Onze eigen medewerkers krijgen de ruimte hier actief aan bij te dragen. Ook de gemeenteraad is betrokken bij deze ontwikkeling.”

Publicatie samenvatting
De begroting staat op www.roerdalen.nl/programmabegroting. Op woensdag 28 oktober staat er een samenvatting van de begroting in de speciale uitgave van gemeentelijke informatiepagina RoerdalenBericht in huis-aan-huiskrant 1Roerdalen. De gemeente publiceert dit jaar voor het eerst ook de reactie van de raadsfracties en het college op de begroting in een speciale uitgave van de gemeentelijke informatiepagina. Dit gebeurt op woensdag 4 november voorafgaand aan de begrotingsvergadering op 5 november 2015. Op deze manier wil de gemeente haar inwoners zo volledig mogelijk informeren over de behandeling van de begroting door de gemeenteraad. De raadsvergadering wordt live uitgezonden door de lokale omroep OR6. Enkele dagen na de vergadering is deze te vinden bij ‘Raad in beeld’ op www.roerdalen.nl.Posted in: roerdalen