By november 16, 2011 8:43 am Lees verder →

Gemeente Roerdalen start dorpsgesprekken

Roerdalen – Binnenkort start een nieuwe ronde Dorpsgesprekken over het voorzieningenbeleid in Roerdalen. De gemeente nodigt iedereen uit om daaraan deel te nemen. Drie vragen aan wethouder Jan Teuwen over de Dorpsgesprekken.

Waarover gaan de nieuwe Dorpsgesprekken?
In 2010 is in iedere kern een Dorpsgesprek georganiseerd met als onderwerp het toekomstige voorzieningenbeleid. U als burger, vereniging of ondernemer heeft destijds met onze wethouders kunnen praten over welke voorzieningen voor u belangrijk zijn. Van alle input uit deze gesprekken en uit enquêtes hebben we de kadernota Voorzieningenbeleid gemaakt. Die is door de gemeenteraad vastgesteld. Nu moeten we bepalen welke voorzieningen in welke kern het best tot hun recht komen. Daarover willen wij graag met u verder praten tijdens de Dorpsgesprekken.

Wanneer vinden de Dorpsgesprekken plaats?
De Dorpsgesprekken vinden plaats op de volgende data en locaties: maandag 28 november in De Roerparel in Sint Odiliënberg, woensdag 30 november in Café-zaal De Prins in Vlodrop, donderdag 1 december in het Apollocentrum in Melick, woensdag 7 december in Vurenhof in Posterholt, donderdag 8 december in het Dr. Biermanshuis in Herkenbosch en maandag 12 december in Sporthal De Koeweide in Montfort. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur.

Kan ik ook meepraten?
Iedereen die wil meepraten is van harte welkom, wal van te voren aanmelden via het aanmeldingsformulier op de site van de gemeente..Posted in: roerdalen