pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 16, 2017 1:26 pm Lees verder →

Gemeente Roerdalen vraagt inwoners om mening toekomst : 20 april in Melick

Roerdalen – De gemeente Roerdalen gaat in gesprek met haar inwoners, ondernemers en verenigingen over de toekomst van Roerdalen. Hiervoor organiseert de gemeente in de zes dorpen vanaf 8 februari tot en met 22 februari bijeenkomsten. Aanwezigen kunnen meepraten over waaraan de gemeente de komende jaren meer of minder geld moet uitgeven. En over welke rollen en taken in de huidige tijd bij een gemeente passen. Wat kan er samen, beter of anders?

“Het gesprek over de toekomst van Roerdalen gaat verder dan alleen bezuinigen. Het is nadrukkelijk de bedoeling om met het geld dat we beschikbaar hebben ook veranderingen door te voeren. Hierbij zijn inwoners, ondernemers en verenigingen aan zet. Tijdens de bijeenkomst in ieder dorp kunnen ze aangeven wat ze wel of niet belangrijk vinden. Hierbij ben ik vooral benieuwd naar het waarom achter de keuzes”, aldus wethouder Jan den Teuling.

Na de rondgang in de zes dorpen worden alle resultaten verwerkt in (concept)voorstellen. Op 20 april is de vervolgbijeenkomst voor inwoners, ondernemers en verenigingen. Onderwerp van gesprek zijn de (concept)voorstellen. Het resultaat van de bijeenkomst op 20 april vormt de input voor een informele raadsbijeenkomst in mei. Dan kunnen de raadsleden het college nog richting geven over hun persoonlijke voorkeur. Het college verwerkt uiteindelijk alle inbreng van inwoners, ondernemers, verenigingen en de raadsleden in de Kadernota 2018. De gemeenteraad neemt hierover op 6 juli 2017 een besluit.
In februari waren de andere kerkdorpen eurt en donderdag 20 april is die nog in Apollocentrum Apollolaan 2, Melick

Alle bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur. Zaal open: 19.15 uur. Aanmelden via [email protected] Dit kan tot op de dag van de bijeenkomst.

Meer informatie
Op de website www.roerdalen.nl/toekomstroerdalen is meer informatie te vinden.Posted in: algemeen, roerdalen