pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 24, 2012 2:20 pm Lees verder →

Gemeente Roerdalen zoekt collectanten voor Anjeractie 2012

Roerdalen – Van 20 tot en met 26 mei vindt de buscollecte voor de jaarlijkse Anjeractie 2012 plaats. Wij – de gemeente Roerdalen dus – verzoeken verenigingen in zich op te geven voor deelname aan deze collecte. Vooral voor de kernen Melick, Vlodrop en Montfort zoeken we met spoed collectanten.

Verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de collecte, mogen één derde van de opbrengst zelf houden en gebruiken voor eigen culturele doelen. Het resterende tweederde deel én een bijdrage uit het activiteitenbudget van het landelijke fonds gaat naar de afdeling Limburg van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Daarmee kan het Prins Bernhard Cultuurfonds talloze culturele initiatieven binnen de regio, dus ook in onze gemeente, financieel ondersteunen. Zo’n initiatief kan bijvoorbeeld de aanschaf van instrumenten, muziekstandaards of uniformen voor een muziekvereniging zijn, of kostuums voor een zangvereniging, een licht- en geluidsinstallatie voor de toneelclub, de restauratie van een orgel, een glas-in-loodraam of een klok van de kerk, een lokaal historische uitgave, een website voor de milieufederatie of educatief materiaal voor natuurbehoud.

Doe mee!
Wil uw vereniging of stichting collecteren? Laat dit dan vóór 1 maart a.s. weten aan Tresie Schreurs via (0475) 538 888 of [email protected] Laat, als u zich per e-mail aanmeldt, ook weten hoeveel collectebussen u nodig heeft. Als binnen één van de kernen meerdere verenigingen willen collecteren, kunnen afspraken worden gemaakt over de verdeling van de wijken. Of er kan bij toerbeurt worden gecollecteerd. Houdt u er wel rekening mee dat voor de collectanten een minimum leeftijd geldt van 16 jaar?Posted in: roerdalen