pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 9, 2019 8:23 am Lees verder →

Gemeenteraad Roerdalen wil tweede termijn met burgemeester De Boer

Roerdalen – De gemeente Roerdalen wil graag verder met de huidige burgemeester, Monique de Boer, zoals www.roerdaljournaal.nl en het Posters Journaal hier eerder al voorspelden. Deze week heeft de gemeenteraad van Roerdalen in zijn vergadering van donderdag 7 febr. 2019 positief gereageerd op de voordracht tot herbenoeming in Roerdalen van burgemeester Monique de Boer-Beerta. Dat betekent dat zij hier de tweede termijn van 6 jaar zal ingaan.
Zoals het Posters Journaal in het Postrrs Waekblaad al meldde en ook evenknie Roerdaljournaal.nl vorige week al berichtte lag de herbenoeming voor de hand vanwege het goed functioneren van de “burgermoeder”, aldus signalen uit de gemeenteraad en het gemeentehuis.
Onderstaand het officiële persbericht in extenso over de voordracht tot een dergelijke herbenoeming.

De gemeenteraad van Roerdalen heeft bij besluit van 7 februari 2019 besloten de aanbeveling vast te stellen waarbij mevrouw mr. M.D. de Boer-Beerta bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties wordt voorgedragen voor herbenoeming als burgemeester van de gemeente Roerdalen.

Mevrouw de Boer-Beerta is per 1 juli 2013 benoemd tot burgemeester van de gemeente Roerdalen. Op 1 juli 2019 verstrijkt de eerste ambtstermijn. Mevrouw de Boer-Beerta heeft aan de commissaris van de Koning van de provincie Limburg, de heer drs. Th.J.F.M. Bovens, te kennen gegeven voor herbenoeming in aanmerking te willen komen.

Op grond van artikel 61a Gemeentewet kan de burgemeester worden herbenoemd voor de tijd van zes jaar. De gemeenteraad dient tenminste vier maanden voor de eerste dag van de maand waarin herbenoeming dient in te gaan een aanbeveling inzake de herbenoeming, door tussenkomst van de commissaris van de Koning, aan de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, te zenden.

De gemeenteraad heeft donderdagavond 7 februari 2019 besloten de komende zes jaar verder te willen gaan met zijn burgemeester mevrouw de Boer-Beerta. De Minister beslist over zijn voordracht aan de Koning. Na ondertekening van het Koninklijk besluit door de Koning en contrasignering door de Minister is de herbenoeming definitief.Posted in: algemeen, roerdalen